Lav og kjuketur

Arrangement av Kryptoklubben, studentklubben til Norsk Botanisk Forening-østlandsavdeling. Turene våre er rettet mot NMBU studenter og ansatte, men åpent og komme for alle!

Lyst til å lære mer om kjuke- og lav arter?

Denne søndagen blir det en karusell tur i gammelskogen bak tusenfryd, lav og kjuker er hovedfokus men vær ikke redd, moser og høyere planter blir uunngåelig nevnt også.
Turleder er Helene Lind Jensen, utdannet ved NMBU og ansatt i SABIMA, paraplyorganisasjonen over Botanisk Forening, sopp og nyttevekstforbundet m. flere.
Oppmøte ved rundkjøringen foran bioteknologi bygningen 10:40, for felles kjøring fra NMBU. Si ifra under kommentarer om du møter opp på tusenfryd, sitte på fra NMBU eller har selv mulighet til å ta med ekstra passasjerer, 4 personer i ellers 5-setters biler, for at vi skal kunne holde en viss avstand. Det er også mulig å møte direkte på parkeringen til Tusenfryd 11:00.

Det er mulig å komme via buss til tusenfryd. Nærmeste i tid går 9:38 fra NMBU.
Ta med notat blokk, matboks og drikke, klær etter værforbehold.

Oppmøtested

Vi møttes på på parkeringen til Tusenfryds parkering. Parkering kan dekkes av klubben men la gjerne Bernhard Askedalen (tlf 94141429) betale på automaten, for at vi skal slippe papir arbeid i etterkant.

Påmeldingsfristen har gått ut

Dessverre er det for sent til å melde seg på dette arrangementet.